WD Marvel Repair Tool

Утилита для восстановления HDD WD Marvel

Текущее время: 26 фев 2018, 03:09

  • Часовой пояс: UTC




    Начать новую тему  Ответить на тему  [ 69 сообщений ]  На страницу Пред. 13 4 5 6 7
    Автор Сообщение
     Заголовок сообщения: Re: Ran WDMarvel and now getting no model and LBA 0 etc
    СообщениеДобавлено: 15 мар 2017, 13:37 
    Не в сети
    Разработчик

    Зарегистрирован: 13 авг 2013, 07:53
    Сообщения: 3314
    I can not detects what happens by tx/rx blinking :)
    When you enter to work with modules, is some error?
    No, at one of my first posts in this topic I list all WD rom commands, read/write/erase


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Ran WDMarvel and now getting no model and LBA 0 etc
    СообщениеДобавлено: 15 мар 2017, 13:42 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 01 янв 2017, 10:28
    Сообщения: 33
    Vlad писал(а):
    I can not detects what happens by tx/rx blinking :)
    When you enter to work with modules, is some error?
    No, at one of my first posts in this topic I list all WD rom commands, read/write/erase


    When hitting the modules button i get

    15/03/2017 13:40:31: The error in determining the number of heads
    15/03/2017 13:40:42: Error reading module Dir, state - Drive do not acknowledged receipt of the command

    when hitting "check all modules" i just get

    tx/rx blinky blink blinky ;)
    15/03/2017 13:41:31: Looking for modules, found 0


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Ran WDMarvel and now getting no model and LBA 0 etc
    СообщениеДобавлено: 15 мар 2017, 13:52 
    Не в сети
    Разработчик

    Зарегистрирован: 13 авг 2013, 07:53
    Сообщения: 3314
    This:
    Drive do not acknowledged receipt of the command
    mean, VSC not work in this mode


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Ran WDMarvel and now getting no model and LBA 0 etc
    СообщениеДобавлено: 15 мар 2017, 14:00 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 01 янв 2017, 10:28
    Сообщения: 33
    Vlad писал(а):
    This:
    Drive do not acknowledged receipt of the command
    mean, VSC not work in this mode


    yup, figured.

    Ok i think the next port of call might be programming the external rom chip in circuit while the drive is on and powered up - if it's indeed as i suspect a parallel flash, then maybe the MCU will click on (for lack of a better term) and initilize the write of the internal rom... could be completely wrong and it may not work and send the drive into a ball of flames ;) but at this point i don't think i have much to loose.


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Ran WDMarvel and now getting no model and LBA 0 etc
    СообщениеДобавлено: 15 мар 2017, 14:28 
    Не в сети
    Разработчик

    Зарегистрирован: 13 авг 2013, 07:53
    Сообщения: 3314
    Maybe you can found somebody with PC3K and write ROM?


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Ran WDMarvel and now getting no model and LBA 0 etc
    СообщениеДобавлено: 15 мар 2017, 14:36 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 01 янв 2017, 10:28
    Сообщения: 33
    That would be a good solution, unfortunately i don't know anybody with such tools - if i did - i'd capture communications so us mere mortals could perform such operations manually or implement such a features in other software ;)


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Ran WDMarvel and now getting no model and LBA 0 etc
    СообщениеДобавлено: 15 мар 2017, 14:52 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 01 янв 1970, 00:00
    Сообщения: 974
    Откуда: Belarus
    Primary source

    SPI Tiny Tools - LPT SPI Flash Programmer
    WD ROM recovery tool.zip (3.6 МБ)

    _________________
    TeamViewer – удобное решение для помощи начинающим, писать в ЛС


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Ran WDMarvel and now getting no model and LBA 0 etc
    СообщениеДобавлено: 15 мар 2017, 15:50 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 01 янв 2017, 10:28
    Сообщения: 33
    Hi SRUTSSSSSSSS80,

    Having a difficult time translating your fist link (google refuses), but on first glance i can't spot anything of relevence

    I've already tried WD ROM recovery tool and had no luck unfortunately, unless it's a more recent version than the version posted over @hddoracle in which case i'll try it again.

    your second link is dead 404 - looks like a diy programmer @ this link http://www.tele-sat.org/threads/Програм ... pi_tt.742/ is there something special about the "SPI_TT_v1.027.rar" tool provided

    Thanks anyway though


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Ran WDMarvel and now getting no model and LBA 0 etc
    СообщениеДобавлено: 15 мар 2017, 19:17 
    Не в сети
    Разработчик

    Зарегистрирован: 13 авг 2013, 07:53
    Сообщения: 3314
    Severence
    Check PM


    Вернуться к началу
    Показать сообщения за:  Поле сортировки  
    Начать новую тему  Ответить на тему  [ 69 сообщений ]  На страницу Пред. 13 4 5 6 7

  • Часовой пояс: UTC


    Кто сейчас на конференции

    Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей


    Вы не можете начинать темы
    Вы не можете отвечать на сообщения
    Вы не можете редактировать свои сообщения
    Вы не можете удалять свои сообщения
    Вы не можете добавлять вложения

    Найти:
    Перейти:  
    cron
    Восстановление информации с HDD
    2017 © WDmarvel.com