WD Marvel Repair Tool

Утилита для восстановления HDD WD Marvel

Текущее время: 27 сен 2020, 10:50

  • Часовой пояс: UTC




    Начать новую тему  Ответить на тему  [ 788 сообщений ]  На страницу Пред. 149 50 51 52 5379 След.
    Автор Сообщение
     Заголовок сообщения: Re: Problem with WD Marvel Demo on Polish Windows
    СообщениеДобавлено: 05 апр 2014, 10:27 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 03 апр 2014, 19:18
    Сообщения: 35
    @locarno yes, I'm from Poland

    @Vlad so I think the easiest way is to plug all 4 pins to the ground. But ground from black sata power wire?
    Can I do this on Win7 (free demo works, finds my WD HDD, but says "VSCE_DRVPROT_DRIVE_IS_LOCKED")? Do I need some license for WDMarvel to do whole operation or maybe free demo only? Is there english version available (I don't have russian font installed)?

    So many questions, I know ;)


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Problem with WD Marvel Demo on Polish Windows
    СообщениеДобавлено: 06 апр 2014, 04:24 
    Не в сети
    Разработчик
    Аватара пользователя

    Зарегистрирован: 13 авг 2013, 07:53
    Сообщения: 4667
    Use the drive body as a ground :)
    Yes, this can be done in win7, in the mode without digital signature verification
    If you have something soft to write modules that you can do this without a license, demo is read only
    With a license, you can do everything without touching the contacts)
    No English version now(


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Problem with WD Marvel Demo on Polish Windows
    СообщениеДобавлено: 06 апр 2014, 08:15 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 20 фев 2014, 18:10
    Сообщения: 153
    Vlad, you work only with WD drives ? No with HGST ?


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Problem with WD Marvel Demo on Polish Windows
    СообщениеДобавлено: 06 апр 2014, 15:31 
    Не в сети
    Разработчик
    Аватара пользователя

    Зарегистрирован: 13 авг 2013, 07:53
    Сообщения: 4667
    No, only WD


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Problem with WD Marvel Demo on Polish Windows
    СообщениеДобавлено: 06 апр 2014, 15:53 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 03 апр 2014, 19:18
    Сообщения: 35
    After connecting all 4 pins to the drive body, drive's model and s/n in free demo are unrecognized (blank field) and I'm getting message DISK_DAM_ERROR. Module list is still empty.


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Problem with WD Marvel Demo on Polish Windows
    СообщениеДобавлено: 06 апр 2014, 16:11 
    Не в сети
    Разработчик
    Аватара пользователя

    Зарегистрирован: 13 авг 2013, 07:53
    Сообщения: 4667
    Overlays in memory, i hope, downloaded?


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Problem with WD Marvel Demo on Polish Windows
    СообщениеДобавлено: 06 апр 2014, 16:49 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 03 апр 2014, 19:18
    Сообщения: 35
    Well...
    What do you mean? :roll:


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Problem with WD Marvel Demo on Polish Windows
    СообщениеДобавлено: 06 апр 2014, 17:08 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 20 фев 2014, 18:10
    Сообщения: 153
    WDMarvel don't work with IDE drives ? Old WD Drives 1995-2003 ? (WDC EAGLE)

    Vlad if you realse english version, I can help you with making Polish version files.


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Problem with WD Marvel Demo on Polish Windows
    СообщениеДобавлено: 08 апр 2014, 09:25 
    Не в сети
    Разработчик
    Аватара пользователя

    Зарегистрирован: 13 авг 2013, 07:53
    Сообщения: 4667
    BAMsE
    I mean, you need to load overleys in memory

    locarno
    Works with drives on marvel proc, do not work with WDC proc
    Interface type is not important


    Вернуться к началу
     Заголовок сообщения: Re: Problem with WD Marvel Demo on Polish Windows
    СообщениеДобавлено: 08 апр 2014, 13:06 
    Не в сети

    Зарегистрирован: 03 апр 2014, 19:18
    Сообщения: 35
    @Vlad sorry, I'm n00b.
    I asked you to help me with this disk, you said I must block FW booting, then overwrite module 02 with 802e. You said nothing about overlays etc. so now I'm asking a ton of questions.
    As I said before - I don't know to much about HDDs, but I'm not an idiot, I can root phones, getting access to TV consoles etc if I have some tutorial. I'm also aware of the risk of bricking this HDD.
    So, can you lead me by the hand like a small, blind child through the dark forest? :D
    FW ver 15.2JT

    Reported errors:
    pins grounded:
    uploading ID11: Ошибка чтения модуля ID11
    uploading ID13: Ошибка считывания модуля ID13...
    uploading ID1B: Ошибка считывания модуля ID1B...

    I've found here uploaded locarno's Default dir with whole directory structure (Modules, Tracks...), but I think his 11.mod or 13.mod isn't compatible with my HDD, right?


    Вернуться к началу
    Показать сообщения за:  Поле сортировки  
    Начать новую тему  Ответить на тему  [ 788 сообщений ]  На страницу Пред. 149 50 51 52 5379 След.

  • Часовой пояс: UTC


    Кто сейчас на конференции

    Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей


    Вы не можете начинать темы
    Вы не можете отвечать на сообщения
    Вы не можете редактировать свои сообщения
    Вы не можете удалять свои сообщения
    Вы не можете добавлять вложения

    Найти:
    Перейти:  
    Восстановление информации с HDD
    2017 © WDmarvel.com